+ 4687915100 info@reztart.se

Beställ säljpaket

Börja med att beställa ett säljpaket. Obs den som beställer måste vara minst 18 år. I detta ingår allt ni behöver för att sälja, och även några Reztart bars som ni kan provsmaka så ni vet att de smakar gott!

Ta upp beställningar

Sedan delar ni ut säljmaterialet till deltagarna och helt enkelt går ut och tar upp beställningar av t.ex. familj, vänner och på arbetsplatser. Mer information finns i Säljbladet!

Leverera och ta betalt

När ni är klara med er säljperiod så sammanställer ni era ordrar och skickar en order till oss. Därefter skickar vi Reztart barsen till er adress. Sen är det bara att leverera och ta betalt. Vi skickar med en faktura och ni behåller er vinst!

Sälj 12 paket och tjäna enkelt 10 200 kronor!

Reztart bars är både nyttiga och enkla att sälja! Dessutom, ju mer ni säljer desto mer pengar blir det.
Ert försäljningspris är 100 kronor och ni tjänar 30 kronor per paket!

Om 25 personer säljer 4 paket var

Så tjänar gruppen: 3000 SEK

Om 25 personer säljer 12 paket var

Så tjänar gruppen: 10.200 SEK

Om 25 personer säljer 20 paket var

Så tjänar gruppen: 19.000 SEK

Därför är Reztart bars enkla att sälja

För att kroppen ska må bra behöver den nyttiga naturliga näringsämnen. Det är inte alltid man har tid att göra iordning en måltid som innehåller detta, speciellt om man är på språng eller är mellan träningspassen. Som tur är finns Reztart, den innehåller bara naturliga ingredienser från djur och växtriket, inget annat. Reztart är enkel att ha med i väskan eller i bilen och passar perfekt som ett mellanmål!

Skicka efter gratis säljpaket